Eigen goals en uitstekende goalie helpen REUZ aan 3 punten

Futsal Delfzijlzvv REUZDe eerste drie punten zijn binnen. Op bezoek bij Futsal Delfzijl wist REUZ 1 met 1-2 te winnen. De razende reporter zelf was afwezig dus blijft het bij een korte samenvatting. Wat in ieder geval is blijven hangen is dat het met hangen en wurgen ging. Zelf hebben de REUZ-en overigens niet gescoord.

Futsal Delfzijl, nieuwkomer in de Topklasse F, zorgde namelijk voor de zege. De Groningers schoten er namelijk twee in het eigen doel. Met één zelf gescoorde goal achter doelman Rolf van Wijk maakte dat de eindstand. Diezelfde van Wijk krijgt eveneens een eervolle vermelding. Met zijn keeperswerk zorgde hij er mede voor dat de punten richting Vries gingen.

Uiteraard moet dan wél het hechte collectief worden benoemt. Met alleen een doelman kom je er niet. Komende vrijdag weer een thuiswedstrijd. Futsal Dragten komt op bezoek om 21:00 uur in El Campo.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *