REUZ en Futsal Dragten delen de punten

REUZDragtenDe zaalvoetballers van REUZ 1 kunnen weer een punt bijschrijven. In eigen huis pakte de ploeg van Mike Baalmans verrassend een punt van subtopper Futsal Dragten. Een punt die volledig terecht is met aan de Drachter-zijde een uitblinkende doelman.

En voor de REUZen was dat een ware sta-in-de-weg. Luuk Westerhof, routinier van beroep, keepte een puike wedstrijd en de Vriezenaren kregen de bal er niet langs. Kansen waren er wel, onder andere in overtal, maar hij wou er simpelweg niet in.

Van goed zaalvoetbal was zeker sprake. REUZ stond verdedigend uitstekend en de jonge honden Peter van Rein, Sietse Wichers em Thomas Meijering pasten uitstekend in het REUZ-spel. Sterkhouder Robert Hamming zette duidelijk de lijnen uit, al had hij wat pech met de afronden.

Vlak na rust brak Futsal Dragten de ban dankzij een goal van Sander Germeraad. Het wachten was vervolgens op de gelijkmaker maar dat duurde tot drie minuten voor het einde. Hamming speelde mee als meespelende doelman en het goede spel werd pas toen beloond. Roel Grootjans zette voor, Wichers tikte prima binnen.

Na drie duels heeft REUZ 1 nu vier punten verzameld. De REUZen hebben zich uitgeschreven in de beker, over twee weken wacht in Stiens zvv Avanti.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *