REUZ 1 speelt goed maar verliest van koploper Bedum

Het moment van de wedstrijd was de overtal situatie voor REUZ 1. Bij een 1-1 stand kreeg Bedummer Sander Roorda een gele kaart. Daarbij had REUZ op voorsprong moeten komen ware het niet dat de man-meer situatie niet goed werd uitgespeeld. Bij terugkomst van Roorda maakte hij gelijk de 2-1 en 3-1, waarmee de Bedummers de wedstrijd nagenoeg in het slot gooiden.

De Bedummers hadden logischerwijs als koploper meer kwaliteit maar de equipe van Mike Baalmans bewees maar weer eens een lastig te kloppen ploeg te zijn. REUZ verdedigde uitstekend en als collectief werd gestreden voor elke meter. De youngsters Melvin Nuwolt, Thomas Meijering en Peter van Rein deden in dat spelletje uitstekend mee.

Via Frank Roorda kwam Bedum op een 1-0 voorsprong maar REUZ kwam sterk terug. Een sterk spelende Rob Liewes was wat ongelukkig in de afwerking. Hij speelde zich meermaals goed vrij en dat resulteerde uiteindelijk in de terechte gelijkmaker. Na rust kreeg REUZ die overtal situatie en kwam Bedum dus op 2-1 en 3-1.

Ook na deze stand geloofde REUZ er nog in. Niet voor niets kwam het terug tot 3-2. Weliswaar door een eigen goal maar ook die tellen. Met de meevoetballende goalie Robert Hamming probeerde REUZ nog langs zij te komen, dat lukte niet. Bedum scoorde nog twee keer, eindstand: 5-2.

Op 6 november staat voor REUZ de belangrijke wedstrijd tegen Drs. Vijfje op het programma. Plaats van handeling is Sporthal De Kamp, aftrap 21:00 uur, misschien wel mét de rentree van het Fenomeen. Komt dat zien!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *