REUZ kansloos tegen sterk Futsal Heerenveen

zvv REUZFutsal HeerenveenDe zaalvoetballers van REUZ 1 beleefden afgelopen vrijdag een kansloze avond tegen een uitstekend Futsal Heerenveen. De manschappen van Mike Baalmans konden alleen in het begin van de wedstrijd meekomen met de Friezen, na de 0-1 en 0-2 was het over en uit.

Aan Heerenveen-kant waren met name Noureddine Boutzamar en Ashley Constancia de grote animators. Met prachtige acties én goals lieten zij hun absolute kwaliteiten zien. Het jammere is overigens dat ze op weinig sympathie konden rekenen van de REUZ-spelers én supporters. Veel uitdagend en arrogant gedrag droegen daar aan bij. REUZ kon daar simpelweg niets tegenover zetten. Met enkele mogelijkheden waren Sietse Wichers, Robert Hamming en Rob Liewes nog dichtbij een eretreffer maar daartoe kwam het niet.

 

Doelman Rolf van Wijk wist uiteindelijk de dubbele cijfers te voorkomen en zodoende was het een zaalvoetbalavond om snel te vergeten. Heerenveen was de terechte winnaar en REUZ zal het vizier moeten richten op volgende week. Dan wacht een belangrijk treffen met concurrent Futsal Winsum. Het duel in Winsum begint om 20:00 uur.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *