REUZ 1 komt te kort tegen Futsal Marum

zvv REUZFutsal MarumREUZ 1 heeft de laatste wedstrijd van 2015 verloren. In eigen huis kwam het tekort tegen Futsal Marum dat door de overwinning ook de eerste periode pakt. Beide ploegen speelden geen grootse wedstrijd, spannend was het wel.

Vanaf het beginsignaal was duidelijk dat Futsal Marum het spel maakte. REUZ, dat versterking had van Dennis Wollerich, Melvin Nuwolt en Andre Manzeza, beperkte zich tot counteren. Toch kwam dat er niet echt uit en was het de ploeg van Andy de Jong dat op voorsprong kwam. Een knappe pass van Noel Kailola bereikte Haije van der Molen bij de tweede paal. Zijn intikker was voldoende voor de 0-1.

Vlak voor rust werd REUZ wat gevaarlijker. Zo dacht Roel Grootjans te scoren, hij was immers de Marum-doelman al gepasseerd. Tweede ”keeper” Kailola sloeg de bal vervolgens uit het doel en arbiter Pultrum kon niets anders doen dan een rode kaart trekken. De strafschop werd vervolgens prima ingeschoten door Robert Hamming.

Na rust veranderde het spelbeeld niet. REUZ bleef loeren op het geringe aantal kansjes. Zo waren Patrick Berends en Manzeza dichtbij een treffer. Laatstgenoemde scoorde zelfs ware het niet dat er al was gefloten. Via Jacob-Roelf de Wit kwam Marum op 1-2.

REUZ moest dus ten aanval trekken en dat gebeurde ook. Na een gele prent aan de Marum-zijde was dat het moment om toe te slaan maar zelfs tot schotkansen kwam het niet. Een meespelende doelman werd REUZ fataal. De Wit was attent en maakte zijn tweede. Daarmee was de wedstrijd beslist.

REUZ verliest dus maar blijft wel keurig in de middenmoot staan. In januari gaat de Topklasse F voor de Vriezenaren verder met een uitwedstrijd bij Futsal Emmeloord.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *