REUZ 1 verliest in eigen huis van Futsal Delfzijl

zvv REUZFutsal DelfzijlOver twee duels zijn REUZ 1 en Futsal Delfzijl in balans. Eerder dit seizoen won REUZ namelijk met 2-3 bij de Delfzijlers. Vrijdag in de eigen sporthal De Kamp verloor de equipe van Mike Baalmans met dezelfde cijfers, een nederlaag welke eigenlijk helemaal niet nodig was. Zo begon REUZ uitstekend aan de hervatting van de Topklasse F in 2016.

REUZ 2-speler Sietse Wichers maakte zijn status als goalgetter gelijk waar door al na drie minuten, op knap aangeven van Robert Hamming, de 1-0 aan te tekenen. Ook nog voor rust kwamen de Vriezenaren op een 2-0 voorsprong. Wederom Wichers was de doelpuntenmaker en in zeven Topklasse-duels staat hij op evenveel treffers.

 

Dat REUZ niet met een 2-0 voorsprong ging rusten was jammer, de bezoekers die het als promovendus uitstekend doen in de competitie, zorgden voor de aansluiting. En dat maakte ook dat Delfzijl na rust door gingen en ook op gelijke hoogte kwamen. En de druiven waren uiterst zuur voor de REUZen. Uit een overtal situatie was het Delfzijl dat aan het langste eind trok. Een bal dat van richting werd veranderd passeerde Rolf van Wijk waardoor de drie punten richting Delfzijl gingen.

Een zure nederlaag dus, waardoor het door de andere uitslagen nog zuurder werd. De concurrenten wisten allen te stunten waardoor REUZ als nummer zeven van de Topklasse F nu koploper is van de strijd om de nacompetitieplaats. Komende vrijdag wacht in Drachten Futsal Dragten. 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *