Goede tweede helft REUZ niet voldoende voor winst

Futsal Dragtenzvv REUZIn vier eerdere ontmoetingen tussen Futsal Dragten en REUZ in Drachten wist REUZ nooit eerder een punt te pakken. Om de clichés er maar eens bij te pakken: dat moment komt steeds dichterbij. Afgelopen lukte het de ploeg van Mike Baalmans echter nog niet.

En dat heeft grotendeels te maken met de povere eerste helft van de REUZen. De scherpte ontbrak. Daardoor kon Dragten té simpel schieten en dat leverde in het eerste bedrijf drie tegentreffers op. En dan moet je vol aan de bak in de tweede helft.

En dat gebeurde ook. REUZ was beter bij de les en kwam dankzij Robert Hamming terug tot 3-1. Sietse Wichers tekende vervolgens tien minuten voor tijd voor de anschluss maar jammer genoeg kwam het niet dichterbij. Dezelfde Wichers had de 3-3 op zijn schoen maar de Friezer doelman stond goed op zijn post.

Zodoende is 2016 nog niet goed begonnen voor de REUZen met nu de tweede nederlaag. De concurrentie komt dichterbij, tijd voor punten dus. De eerste mogelijkheid daarop is komende vrijdag in eigen huis. Hekkensluiter zvv Avanti komt om 21:00 uur op bezoek.

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *