Avondje El Campo levert REUZ 1 en 2 drie punten op

REUZ

AvantiZowel REUZ 1 als REUZ 2 hebben het avondje REUZ winnend weten af te sluiten. REUZ 1 versloeg een inspiratieloze hekkensluiter, het jonge REUZ 2 won van een nog jonger WMC 3 dat geen schijn van kans heeft gehad. Anders dan anders trapte niet REUZ 1 af maar REUZ 2 zodat REUZ 1 om 22:00 uur een beroep kon doen op de Wichers-broers.

De avond werd overigens afgetrapt met een fotosessie van fotografe Jolien Willems. Zowel REUZ 1 als 2 zijn afgelopen week namelijk gehuld in nieuwe presentatiekleding. De foto’s zijn in ontwikkeling maar heel veel dank gaat uit naar de sponsoren die dat mogelijk hebben gemaakt. REUZ 1-sponsor Pieter en Wietske (Numan Assurantieadviseurs) en REUZ 2-sponsor Lammert en Erica (Bouwbedrijf Doornbos), TOP!!!

Vanaf de aftrap van REUZ 1, waar de gebroeders nog aan het uipuffen waren op de bank, begon de ploeg van Mike Baalmans perfect. Binnen één minuut stond het namelijk 1-0. Egar Dekker, die een uitstekende wedstrijd speelde, scoorde na een prachtpass van Robert Hamming. Niet veel later stond Dekker aan de basis van de 2-0. Patrick Robinho Berends was de afmaker.

En ook de 3-0 lag vroeg in het mandje bij de doelman van Avanti. Sietse Wichers was hiervan de schutter. En zo ging het de avond nog even door. 4-0 werd het na rust door de tweede van Sietse, broer Jelle deed ook een duit in het zakje met REUZ’ vijfde treffer. Sietses derde treffer betekende alweer zijn elfde in dienst van REUZ 1 (en hij is REUZ-2 speler). De 7-0 kwam van de voet van Berends en Hamming maakte het laatste Vriezer doelpunt. De allerlaatste treffer was een Friese. Avanti wist de eer te redden met de 8-1 wat logischerwijs zuur was voor een prima keepende Rolf van Wijk.

Thomas Meijering en Roel Grootjans scoorden beide niet maar bekroonden het goede REUZ-spel met een assist. REUZ doet in de Topklasse F uitstekende zaken. Met het naderende vertrek van Futsal Heerenveen lijken de manschappen van Mike Baalmans het seizoen rustig uit te kunnen spelen.

Om 21:00 uur deed ook REUZ 2 goede zaken. De ploeg van T/C 2 Gerard Kuipers versloeg een jeugdig WMC 3 met 6-1. Mooie treffers waren er te bewonderen waaronder één van David Koops en Jeroen Kreeft. Ook hier was Sietse Wichers op dreef met drie goals. Hij lijkt op zoek naar een record… Op 19 februari staat de kraker voor REUZ 2 op het programma: DOSKO komt dan op bezoek in El Campo.

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *