Futsal Emmeloord

REUZ 1 verliest bij Futsal Emmeloord

Futsal Emmeloordzvv REUZHet goede nieuws van de woensdag was dat REUZ 1 in ieder geval met een volwaardige ploeg kon afreizen richting Emmeloord. Op dinsdag bestond de selectie nog uit zeven spelers, woensdagochtend waren dat er nog maar vier en uiteindelijk drie. Gelukkig waren er toch nog een aantal spelers bereid om mee te gaan, hulde!

Zo was er het verdienstelijk debuut van B-junior Jean Riemersma en de rentree van Bart Lammers, nog altijd van meerwaarde bij REUZ 1. Ook trainer/coach Mike Baalmans maakte noodgedwongen zijn spelersdebuut (hij debuteerde vorig seizoen al als keeper).

Robert Hamming, Egar Dekker en Rob Liewes waren afwezig en ook Roy de Bruin en Patrick Steenbergen zijn nog altijd niet inzetbaar. Om de clichés maar even uit de mouw te schudden: een wedstrijd begint altijd met 0-0. Helaas was Futsal Emmeloord simpelweg een maatje te groot voor de REUZen die des REUZ’ uiteraard wel dapper streden.

Rolf van Wijk, Patrick Berends en Roel Grootjans kwamen wel in actie. Samen met de vaste invallers Thomas Meijering en Jeroen Stelling stond er na vijftig minuten een 6-1 eindstand op het scorebord. Patrick Berends wist de eer voor REUZ te redden met een rake vrije trap.

Volgende week komt REUZ weer in actie, dan gaat de ploeg van Mike Baalmans (dan gewoon weer op de bank), op bezoek bij concurrent Real Camaradas.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *