REUZ 1 en Real Camaradas delen terecht de punten

Real Camaradaszvv REUZHet was in de Quicksilver S-hal in Zuidhorn een afwachtend duel tussen Real Camaradas en REUZ 1. Beide ploegen namen weinig risico en dat kwam de amusementswaarde niet ten goede. Desondanks stonden zowel Real als REUZ wel goed te verdedigen en was een 1-1 einduitslag ook een terechte.

Eigenlijk in het hele duel was er zelfs geen betere ploeg aan te wijzen. De eerste treffer kwam van de voet van routinier Jeroen Stelling. Hij schoot beheerst binnen op aangeven van Robert Hamming. Dat gebeurde na een minuut of tien spelen. Grote kansen op de 0-2 waren er vervolgens niet meer, daar waar Real in eerste instantie de paal nog raakte.

De 1-1 kwam er wel in de eerste helft. Eltjo Velting, Reals topschutter, was de maker al was het met ietwat gelukt via een REUZ-been. Na rust veranderde het spelbeeld niet. Arbiter Klinkhamer had de zaken goed in handen dus ook qua sportiviteit gingen de manschappen van Mike Baalmans (REUZ) en Dick Peter Vis (Real) gelijk op.

Met een REUZ-bril op had REUZ misschien nog wel de 1-2 kunnen maken. Stelling was er vlakbij en ook Patrick Berends kwam ongelukkig uit bij een uitbraak. Naar eigen zeggen werd hij grof geattaqueerd, maar de verraderlijke wind in de sporthal was een betere smoes geweest. Desalniettemin zat hij er niet in en floot de scheidsrechter af op een 1-1 eindstand.

Niet verloren dus en daarmee blijven Futsal Winsum en Drs. Vijfje nog steeds onder REUZ in de Topklasse F. Komende vrijdag komt één van de koplopers op bezoek: SV Bedum. Aftrap: 21:00 uur in El Campo.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *