REUZ 1 pakt Blauw Wit ’34 met dubbele cijfers in

Een écht leuke zaalvoetbalpot is REUZ’ laatste thuisduel niet geworden; daaraan werkte met name tegen Blauw Wit ’34 niet aan mee. De Leeuwarders waren met een half gebakken ploeg richting Vries afgereisd. Aan REUZ-kant deed Roy de Bruin weer mee na zijn tijd op Curaçao.

En diezelfde de Bruin kende meer dan een uitstekende rentree. Na 30 seconden spelen had hij de 1-0 er al in liggen. En er waren nog meer jubilarissen. In zijn dertiende REUZ 1-wedstrijd wist Melvin Nuwolt eindelijk het net te vinden. Datzelfde deed Thomas Meijering in zijn tiende duel.

Tussendoor wisten Egar Dekker (twee keer) en de Bruin ook te scoren wat de stand naar 6-0 bracht. Robert Hamming bepaalde de ruststand op 7-0. Met een andere doelman trachtte Blauw Wit minder tegengoals te krijgen en dat lukte ook. In de tweede helft vielen er nog maar drie. Twee maal Patrick Berends en Roy de Bruin zijn derde. Dat maakt de dubbele cijfers compleet.

Achterin kende doelman Rolf van Wijk geen problemen en pakte hij zijn tweede nul dit seizoen. Met nog één duel te spelen heeft hij (én REUZ 1) vier tegengoals minder dan Futsal Dragten. Volgende week wacht Futsal Marum, het laatste duel dit seizoen. Op het spel staat nog de vijfde plaats in de Topklasse F.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *