REUZ 1 sluit 2015/16 af met nederlaag

Afgelopen vrijdag stond voor REUZ 1 de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. In Marum was Futsal Marum de tegenstander, een duel waarin enkel de vijfde plaats op het spel stond voor beide ploegen.
En een sprankelend duel was het ook niet in de Groene Kathedraal. Marum is al zeker van het spelen van promotieduels, REUZ is al een tijdje veilig. Het onderlinge verschil vooraf was twee punten in het voordeel van de Vriezenaren.

REUZ begon goed in Marum en kwam op voorsprong door een treffer van Robert Hamming. Lang konden de REUZen daar niet van genieten: al snel kwam de ploeg van scheidend trainer Andy de Jong weer op gelijke hoogte. En dat ging precies hetzelfde bij de 1-2 en 2-2. De 2-2 kwam overigens wederom van Hamming.

Na rust kwam REUZ ook op een 2-3 voorsprong. Roy de Bruin was de maker maar wederom Marum kwam langszij. De Marummers hadden uiteindelijk de langste adem door ook de 4-3 binnen te werken.

Het betekende een nederlaag, waar een gelijkspel meer op zijn plaats. Desondanks sluit REUZ als zesde af en dat is een prima prestatie. Bovendien mag REUZ zich de minste gepasseerde defensie noemen van de Topklasse F. Een mooi compliment voor REUZ en doelman Rolf van Wijk.

Het seizoen 2015/16 zit erop. Een mooie zesde plaats. Komend seizoen gaan de Vriezenaren weer met frisse moed de Topklasse F in. Nu eerst maar eens oriënteren op de transfermarkt.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *