Tim van Huffelen versterkt REUZ 1, selectie daarmee rond!

Tim van HuffelenTim van Huffelen komt komend seizoen de gelederen van REUZ 1 versterken. Van Huffelen is afkomstig van Futsal Rolde, waar hij twee seizoenen Topklasse mee heeft gespeeld. Daarvoor heeft hij ook twee seizoenen bij LTC gespeeld, die eveneens Topklasse speelden.

En speler met veel ervaring dus, die als verdediger een verwoestende uithaal heeft. Daarnaast is van Huffelen technisch, zeer sterk aan de bal met een prima pass en een uitstekend spelinzicht. Op het veld speelt de spelverdeler al jaren bij Rolder Boys, die dit seizoen zijn gedegradeerd naar de 2e klasse.

Tim van Huffelen is de tweede aanwinst van REUZ 1, na Rien Jansen en daarmee is REUZ 1’s selectie compleet. Vertrekken doet niemand, Roy de Bruin is teruggekeerd van zijn reis naar Curaçao en Patrick Steenbergen sluit weer aan na zijn knieblessure. Net als de eerdere jaren staat REUZ 1 ook weer onder leiding van Mike Baalmans, geassisteerd door Geert Been (lijnrechter) en Danny Luijcke (materiaalman).

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *