Jeroen Stelling nieuwe voorzitter REUZ!

Het is al eerder reeds gemeld, maar Ubel Tolner geeft na 16 jaar de voorzittershamer door. Waar de REUZ-nestor al is benoemd tot erelid van de prachtige zaalvoetbalvereniging REUZ, is in Jeroen Stelling de nieuwe voorzitter benoemd.

Als buitenstaander is Stelling een aantal jaren begonnen met het zaalvoetballen bij REUZ, nadat hij in Vries is komen wonen. Dat is dusdanig goed bevallen dat hij meer en meer in de vereniging is komen te rollen. Uiteraard als speler (heeft zo’n beetje met alle teams meegedaan) maar ook als betrokken clubman.

REUZ is dan ook erg content met de benoeming van Stelling als nieuwe voorzitter en heeft er dan ook alle vertrouwen in dat Ubel Tolner zijn meer dan mooie vereniging op bestuursvlak op een wat lager pitje kan zetten. Wij zijn Ubel dan ook ontzettend dankbaar voor wat hij in al deze seizoenen voor onze zaalvoetbalvereniging heeft betekend!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *