De Eswalmanege en Ontluikend Groen nieuwe sponsoren REUZ 7!

Met trots kan de zaalvoetbalvereniging REUZ melden dat zij in ”De Eswalmanege” en Ontluikend Groen sponsoren hebben gevonden voor het nieuwe REUZ 7-team. Zowel De Eswalmanege, met Stephan Scheich en Olga van der Veer als eigenaren, als bloem- en groenstyling zaak Ontluikend Groen uit Vries, van eigenaresse Florence Imminga, zal komend seizoen dus op de borst pronken van de youngsters die voor het eerst hun kunsten gaan laten zien in de zaal.

REUZ 7 speelt komend seizoen op de vrijdag haar thuiswedstrijden in Sporthal De Kamp. Meer informatie over de Eswalmanege is te vinden op www.eswalmanege.nl en over Ontluikend Groen op www.ontluikendgroen.nl.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *