REUZ 1 wint REUZ-clash

Het seizoen 2016/17 is voor REUZ 1 en REUZ 2 los. Beide ploegen speelden gisteravond tegen elkaar en uiteraard staat de eer dan op het spel. Sinds lange tijd kon REUZ 1 weer een aantreden zonder gastspelers. Tim van Huffelen maakte zodoende zijn officieuze debuut in het REUZ-tenue. Daarentegen ontbraken Rob Liewes en Robert Hamming. Aan REUZ 2-zijde waren David Koops en Jelle Wichers afwezig.

Het werd uiteindelijk een prima zege voor REUZ 1. De equipe van Mike Baalmans won met 6-4. Aan REUZ 1-kant scoorden Rien Jansen en Patrick Steenbergen beide twee keer, Tim van Huffelen maakte zijn eerste in REUZ-dienst en was er een e.d. Aan REUZ 2-zijde waren Sietse Wichers, Thomas Meijering, Ruben Doornbos en Jeroen Kreeft de schutters.

Voor beide ploegen een prima oefenduel met uiteindelijk een terechte uitslag. Vrijdag volgen de duels REUZ 1 versus Drs. Vijfje 1 en REUZ 2 versus Drs. Vijfje 2. Aftrap 21:00 uur en 22:00 uur.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *