Beker: REUZ 1, 2 & 3 simpel door

REUZ 1 heeft zich op een simpele en overtuigende wijze geplaatst voor de 2e ronde van de beker. De ploeg van Mike Baalmans had geen kind aan eersteklasser Beilen en walste er met 12-2 overheen. Bij rust REUZ 1 al met 7-0 voor, na rust mocht Beilen aan het eind van het duel nog iets terug doen. Patrick Steenbegen (5x), nieuwkomer Tim van Huffelen (3x), Egar Dekker (2x), Jeroen Stelling (bij zijn thuisdebuut voor REUZ 1) en Rob Liewes waren de doelpuntenmakers.

REUZ 2 had weinig moeite met SJS in haar bekerduel. In Nieuw Buinen ging ook REUZ 2 er met dubbele cijfers overheen: 2-11. En tot slot gaat het bekeravontuur van REUZ 3 nog even door. Maandagavond al werd TLC 3 met 14-1 verslagen. REUZ VR1 ligt helaas wel uit de beker. In de eigen Kamp konden de dames niet voorkomen dat De Pelikanen met 2-5 wisten te winnen.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *