REUZ 2 begint Hoofdklasse met zege!

REUZ 2 is haar debuutwedstrijd in de Hoofdklasse I uitstekend begonnen. In Opende werd FC Grootegast op een flinke 2-10 nederlaag getrakteerd. En dat had zelfs REUZ 2 niet verwacht, immers was FCG vorig seizoen nog een hoogvlieger. Maar op de uitslag was helemaal niets af dingen. REUZ 2 speelde fanatiek en schakelde uitstekend om.

Bovendien stonden de Vriezenaren erg compact waardoor de groenwitten totaal niet in hun spel kwamen. Met Cas van der Wijst had REUZ 2 een uitstekende vervanger voor Stefan Meijering, de kansen die er kwamen werden nagenoeg allemaal onschadelijk gemaakt. Bij rust stond er zodoende een 1-5 tussenstand op de borden door goals van Jeroen Kreeft, Jelle Wichers, Jelmer Polman, Tim van Huffelen en Thomas Meijering.

Na rust kwamen daar nog een keer vijf bij door de tweede van Meijering en van Huffelen. Sietse Wichers maakte er twee en Patrick Steenbergen één. Een prima ouverture dus voor het tweede REUZ-team. Volgende week vrijdag komt Futsal Marum 2 op bezoek.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *