Verlies REUZ 1, REUZ 2 wint weer!

Een dramatisch slecht REUZ 1 verloor vrijdagavond op bezoek bij Drs. Vijfje. Al in de rust keken de Vriezenaren tegen een 4-0 achterstand aan. De tweede helft zat er weinig verbetering in, de studenten scoorden er nog twee bij wat een 6-0 eindstand betekende.

Komende vrijdag gaan de REUZen op revanche, dan komt mede-koploper en titelfavoriet Futsal Delfzijl op bezoek. Het zal in ieder geval een stuk beter moeten om het de Delfzijlers lastig te maken.

Het zelfbenoemende powerhouse REUZ 2 dendert maar door. Futsal Marum 2 moest er andermaal met dubbele cijfers aan geloven nadat eerder FC Grootegast hetzelfde onderging. De balvaardige spitsen Leander Meijering en Sietse Wichers waren erg op dreef met respectievelijk vijf en vier treffers. Tim van Huffelen maakte het tiental compleet. Woensdag speelt REUZ 2 haar derde Hoofdklasse-duel. Nog steeds als koploper bezoekt REUZ 2 Drs. Vijfje O19.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *