Superstart REUZ 2 na 3e zege op rij

Voor REUZ 2 kan het seizoen 2016/17 tot nu toe niet op. De nieuwbakken Hoofdklasser is drie duels onderweg en is tot op heden de trotse koploper. Dat is het zelfbenoemende powerhouse wel gewend gezien de heerschappij van afgelopen seizoen in de 1e klasse, maar om het ook een niveau hoger te laten zien is gewoonweg knap.

Na FC Grootegast, Futsal Marum 2 was woensdagavond Drs. Vijfje O19 slachtoffer van REUZ 2’s dadendrang. Waar FCG en FM2 op dubbele cijfers werden getrakteerd ging het dit keer iets minder gek. Van de drie ploegen was Vijfje bovendien de sterkste en de uiteindelijk 4-9 zege was dan ook ietwat geflatteerd.

Desalniettemin staan er indrukwekkende cijfers op het scorebord voor REUZ 2. Drie gespeeld, negen punt, 29 treffers voor en maar vijf tegen. Bovendien heeft REUZ 2 in de persoon van Leander Meijering ook de topschutter van de Hoofdklasse (voor zover de statistieken die bij mij bekend zijn) in huis met zeven goals. Sietse Wichers volgt op de voet met zes kruisjes.

Volgende week vrijdag staat er dan ook een prachtig affiche op het programma, wanneer REUZ 2 in eigen huis titelkandidaat Inter Maluku gaat ontvangen.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *