KISS brengt REUZ 1 knappe zege

”Je bent zo goed als je laatste wedstrijd”. Een heerlijk cliché die ik deze week meermaals voorbij heb horen komen. Voor REUZ 1 geldt eigenlijk hetzelfde. Vorige week verloren de REUZen immers van Drs. Vijfje en tegen Futsal Delfzijl moest het roer hoe dan ook om. De oplossing? Trainer/coach Mike Baalmans verraste de equipe met de term KISS.

Waar dat voor staat blijft natuurlijk geheim, je moet immers nooit tegenstanders wijzer maken dan dat ze al zijn. Feit is wel dat REUZ tegen titelkandidaat Futsal Delfzijl een prima partij op de mat legde. Delfzijl kwam vroeg op voorsprong maar dankzij de sterk spelende Patrick Berends werd dat al snel weer gelijk.

Sietse Wichers, REUZ 2-er van beroep, schoot de Vriezenaren vervolgens naar de 2-1. Rhobin Brander maakte vervolgens weer gelijk (hij maakte beide treffers aan Delfzijl kant). Egar Dekker, verdediger van beroep, scoort over het algemeen weinig. Maar als hij dat doet zijn het wel belangrijke goals. Zo ook de 3-2.

Na rust was het verzet van de bezoekers al snel gebroken. Patrick Steenbergen maakte zijn eerste weer na zijn blessureleed. En vervolgens deed hij dat nog twee keer. Berends maakte zijn tweede van de avond en ook Tim van Huffelen deelde mee in de feestvreugde met een weergaloze treffer.

Een klasse teamprestatie dus van de REUZen die zodoende stevig in de middenmoot staan. Komende woensdag volgt speelronde 4. Daarin moet REUZ op bezoek bij Futsal Cambuur uit Leeuwarden.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *