Speelronde 4: zvv Urk alleen koploper

Met de bekerweek in het vooruitzicht heeft zvv Urk uitstekende zaken gedaan in speelronde 4 in de Topklasse F. De polderploeg van Herman Spel won in eigen huis met 3-1 van LTC en gaat door puntverlies van de concurrentie alleen aan de leiding in de Topklasse F met twaalf punten. Met de concurrentie wordt in eerst instantie Futsal Winsum bedoeld. De ploeg van Marc Krüger ging namelijk in eigen huis onderuit met 3-4 tegen Real Camaradas. Beide ploegen horen nu bij de gedeelde nummers twee met negen punten.

Daartoe behoren ook Futsal Delfzijl en zvv REUZ. Delfzijl haalde uit tegen Drs. Vijfje met een 9-3 overwinning, REUZ versloeg woensdagavond Futsal Cambuur met 2-4. Futsal Dragten lijkt alles op de rit te hebben met de tweede zege op rij. Dit keer werd er met 4-5 gewonnen van zvv WMC. Maandagavond lukte het SV Bedum om van de hatelijke nul af te komen. Van De Griffioen werd met 4-5 gewonnen.

In de Hoofdklasse H ging koploper ONR verrassend onderuit tegen sc Flamingo met 7-4. Zodoende is Hoogeveen nu de nieuwe lijstaanvoerder dankzij een 1-7 overwinning op zvv Urk 2. Waterpoort Boys staat, net als ONR, gedeeld tweede. WPB versloeg DOSKO met 4-8. Ook de Hoofdklasse I heeft een nieuwe koploper. Liefst drie ploegen zelfs. Inter Maluku FC is daar verantwoordelijk voor. Zij wonnen de kraker tegen de oude koploper REUZ 2 met 3-5. SV Bedum (2-3 vs De Heracliden) en Roden (3-2 vs Futsal Marum 2) wonnen ook waardoor IMFC, Bedum 2 en Roden met tien punten nu de gedeelde koplopers zijn.

Ook in de topscorerslijst van de Hoofdklasse deed Inter Maluku FC in de persoon van Jordi Balsala goede zaken. Hij scoorde drie keer, komt hierdoor op tien goal en gaat aan de leiding. Met acht goals volgt Leander Meijering namens REUZ 2. Jelmer de Jong (Real Camaradas) en Aldin Hedzic (Futsal Delfzijl) zijn met acht goals samen topscorer in de Topklasse F. De Jong scoorde zelf twee keer tegen Winsum, Hedzic drie keer tegen Drs. Vijfje.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *