Beker: REUZ 1, 2 en 3 naar 3e ronde

Zowel REUZ 1 als REUZ 2 is erin geslaagd om de 3e ronde van de noordelijke KNVB beker te bereiken. Op een gezellige bekeravond El Campo hadden beide teams weinig moeite met hun opponenten. Als verwacht won de ploeg van Mike Baalmans simpel van eersteklasser Westerlee.

Ondanks een gezapige vertoning liep REUZ via Patrick Steenbergen en Patrick Berends (beide 2x) simpel uit naar 4-0. Daarna was het de beurt aan Tim van Huffelen. Van zijn voet kwamen nog eens drie treffers wat REUZ op een totaal van zeven bracht. De Groningers wisten twee keer het net te vinden.

Een spannender duel werd verwacht bij REUZ 2 tegen De Griffioen. De bezoekers uit Oosterwolde spelen een klasse hoger en men was dus benieuwd hoe het Hoofdklasser REUZ 2 zou vergaan. Ook hierin een simpele conclusie: een simpele avond. REUZ 2 won met 10-4.

Beide ploegen gaan dus verder naar de volgende ronde. Een categorie lager, waar REUZ 3 in uitkomt, plaatste ook REUZ 3 zich voor de derde ronde. Na verlengingen werd Oranje Nassau 5 uitgeschakeld. Wanneer de loting is, is nog niet bekend. De Griffioen komt volgende week vrijdag weer op bezoek, dan spelen ze voor de Topklasse tegen REUZ 1, REUZ 2 gaat op bezoek naar Oost-Groningen waar Bellingwolde wacht.

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *