Speelronde 6: Winsum wint topper

Speelronde 6 in de Topklasse F zit er weer op. Zeven duels zijn hierin gespeeld. Koploper zvv Urk blijft foutloos. De equipe van Herman Spel versloeg ook laagvlieger SV Bedum en komt daarmee op achttien punten uit zes duels. Een knappe prestatie en daarmee laten de polderbewoners zien dat ze de absolute titelkandidaat zijn.

Daarachter doet Futsal Winsum goed mee. De ploeg van Marc Krüger versloeg concurrent zvv REUZ met 6-5. Het was een mooie pot zaalvoetbal in de Ripperdahal met twee gelijkwaardige ploegen. Uiteindelijk werd Michiel van Bolhuis matchwinner door in de laatste minuut de winnende te scoren.

Futsal Cambuur klimt richting de subtop. De Leeuwarders, onder leiding van Miloud Allaui, zegevierden in eigen huis door Futsal Delfzijl opzij te zetten. Dat deden de Friezen met liefst 9-4. Ook Real Camaradas en Futsal Dragten behoren tot de subtop Beide ploegen staan op tien punten. Real Camaradas deelde de punten met Futsal Marum (2-2), Futsal Dragten versloeg laagvlieger LTC met 4-1.

De Griffioen weet weer wat winnen is. Maandagavond werd Drs. Vijfje met ruim aan de kant geschoven met 8-2. Jordi Linneman had met liefst vijf treffers een groot aandeel in de belangrijke zege. Ook voor WMC was er een belangrijke zege. De Winschoters wonnen met 7-3 van hekkensluiter Exstudiantes.

In de Hoofdklasse H verandert er in de top weinig. De top drie wonnen allen, Hoogeveen met liefst 4-13 van LVV Friesland. In de Hoofdklasse I veel verschuivingen in de top. Koploper Inter Maluku FC leed een verrassende nederlaag. Tegen Futsal Marum 2 ging IMFC met 6-5 onderuit. En dat is voor de ploeg van Wico Besling weer een mooie opsteker. SV Bedum is nu alleen koploper. De Bedummers moesten de punten wel delen samen met Boerakker. Ook Roden, REUZ 2 en De Heracliden wonnen en staan in de subtop.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *