REUZ 1 verliest van koploper, R2 pakt punt

Wanneer je niet de volle 100% scherp bent tegen de koploper ga je ten onder. Zo ook REUZ 1 dat geen vuist kon maken tegen zvv Urk, de koploper uit de Topklasse F. Met name in de beginfase liep de ploeg van Mike Baalmans achter alle feiten aan en dat leverde een 0-2 achterstand op.

De minuten vlak na rust was eigenlijk het enige moment dat de ploeg van Mike Baalmans nog enigszins recht van spreken had dankzij de 1-2 uit een vrije trap van Patrick Steenbergen. Daarna wist de ploeg van Herman Spel nog vier treffers te maken.

Positieve punten waren er ook absoluut. Arbiter Vogelzang floot een prima duel en de derde helft was meer dan de moeite waard. Komende vrijdag wacht wederom een boeiende tegenstander. In de Groene Kathedraal wacht Futsal Marum.

REUZ 2 deed het verrassend goed tegen koploper SV Bedum 2. In Sporthal De Beemden kwam het tot en puntendeling met de paarshemden. Thomas Meijering en Leander Meijering maakten de treffers. Als en dan tellen niet in de voetballerij maar Bellingwolde-uit is wel even het verschil om wel of geen koploper te zijn in de Hoofdklasse I. Het mooi is wel dat het extreem spannend is. Vrijdag wacht in El Campo De Heracliden.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *