Speelronde 7: Urk en Winsum spekkopers

Na speelronde 7 zijn zvv Urk en Futsal Winsum momenteel de te kloppen ploegen. Urk is lijstaanvoerder met de volle 18 punten. Vrijdag versloeg de ploeg van Herman Spel zvv REUZ met 1-6. Futsal Winsum behaalde een knappe 5-6 zege bij Drs. Vijfje.

Daarachter (als een soort van subtop) volgen vier ploegen. Futsal Delfzijl en Real Camaradas met beide 13 punten, Futsal Cambuur en REUZ met 12 punten. Delfzijl versloeg De Griffioen met dikke cijfers (11-4), Camaradas won nipt met 2-1 van Futsal Dragten. Futsal Cambuur verloor woensdag met 4-7 van zvv WMC dat een mooie sprong maakt in de Topklasse F. Van de oorspronkelijke vier ploegen onderin deed Futsal Marum de beste zaken. De ploeg van Erik Donker versloeg Bedum met 0-8. LTC en Exstudiantes schieten met het 5-5 gelijkspel weinig op.

De topper in de Hoofdklasse H is gewonnen door Hoogeveen. Zij versloegen Waterpoort Boys met 2-1. Ook blijft in het spoor van Hoogeveen dankzij een 6-1 zege op zvv Urk 2. In de Hoofdklasse I staan er zeven ploegen binnen drie punten. Bedum 2 gaat aan de leiding met 15 punten. Zij deelden de punten met REUZ 2 (2-2). Boerakker won nipt met 3-4 bij De Heracliden. Roden speelde gelijk tegen zvv Delfzijl en Inter Maluku ging met 4-6 onderuit tegen Drs. Vijfje O19.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *