Speelronde 9: zvv Urk weer alleen aan kop

De zaalvoetballers van zvv Urk gaan weer alleen aan de leiding in de Topklasse F. Zelf won de ploeg van Herman Spel met 3-11 van Futsal Delfzijl. Concurrent Futsal Winsum ging woensdag met 4-3 kopje onder tegen Futsal Cambuur wat het verschil tussen beide ploegen weer drie maakt. Ook de nummer drie Real Camaradas verloor punten. In eigen huis kwam de ploeg van Dick Peter Vis niet verder dan 2-2 tegen LTC.

REUZ is de nieuwe nummer vier in de competitie. De Vriezenaren versloeg Futsal Dragten met 6-2. Verder mag zvv WMC zich ook subtopper noemen. Maandag versloeg WMC De Griffioen met 4-6. De Groninger derby tussen de studenten en de arbeiders is een prooi geworden voor de studenten. Drs. Vijfje won simpel met 6-3 van hekkensluiter Exstudiantes.

In de Hoofdklasse H kwam koploper Hoogeveen niet in actie. Concurrent ONR won met 6-5 van LVV Friesland, Waterpoort Boys verloor met 4-3 van De Herauten. Flamingo en Frisia completeren de subtop na zeges op respectievelijk DOSKO en zvv Urk 2. Boerakker is de nieuwe koploper in de Hoofdklasse I. De geelhemden versloegen zelf REUZ 2 met 3-4, Bedum 2 ging in eigen huis met 1-2 onderuit tegen Futsal Marum 2. Inter Maluku FC is de nieuwe nummer twee na een 2-3 zege op Bellingwolde.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *