SR12: Futsal Delfzijl en Winsum trappen 2017 af

Het voetbaljaar 2017 trapt vanavond af met een duel tussen de nummers drie en vijf: Futsal Winsum bezoekt als nummer drie Futsal Delfzijl. En eigenlijk is er gelijk al sprake van een heuse kraker. Voor de ploeg van Marc Krüger om de tweede plaats weer te heroveren, maar ook om Delfzijl, toch één van de betere Topklassers, op grote afstand te zetten. Andersom is het voor de Delfzijlers zaak om drie punten te pakken en zodoende aansluiting te behouden bij de subtop.

Maandag staat het tweede duel uit speelronde 12 op het programma: REUZ versus Futsal Marum. Het eerste duel in Marum eindigde in 2-2. Gezien de verhoudingen toch wel een terechte uitslag. Volgens diverse geruchten is de ploeg van Erik Donker er in ieder geval sterker op geworden door de komst van Jordi Kailie, een begenadigd zaalvoetballer. Dat moet ook wel want de Marummers hebben punten nodig. Voor REUZ is het zaak om de goede eerste seizoenshelft door te trekken.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *