Offday REUZ 1: terechte nederlaag

De zaalvoetballers van REUZ zijn 2017 slecht begonnen. In eigen huis ging de ploeg van Mike Baalmans met 4-7 onderuit tegen laagvlieger Futsal Marum. Een terechte nederlaag overigens: REUZ speelde ongeïnspireerd en slordig. Al na één minuut spelen kwamen de bezoekers op voorsprong.

Vervolgens kwamen de Vriezenaren nog wel langs zij danzkij Tim van Huffelen maar dat was van korte duur. Na de ruststand (1-4) begon REUZ de tweede helft wel sterk. Andermaal van Huffelen zorgde voor een soort van aansluiting. Dat werd echter al snel de kop in gedrukt door Marum dat weer simpel kon uitlopen. Uiteindelijk werd het 4-7 voor Marum waar voor REUZ Patrick ”Robinho” Berends en Bart Lammers het net wisten te vinden.

Snel vergeten dus en het vizier op komende vrijdag. Dan wacht in Zuidhorn Real Camaradas. De aftrap in de Quicksilverhal is om 20:00 uur.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *