REUZ 1 en 2 moeten hoofd buigen

Zowel REUZ 1 als REUZ 2 zijn 2017 slecht begonnen. Waar het vlaggenschip maandag al verloor van Futsal Marum moest de ploeg van Mike Baalmans nu het hoofd buigen voor Real Camaradas. Hoofdklasser REUZ 2 moest hetzelfde doen voor FC Grootegast.

In het duel tussen Real Camaradas en REUZ was er sprake van een topper. Real was vooraf de nummer vier, REUZ één plaats hoger op de derde plaats. Het verschil op papier was ook in de zaal minimaal: beide ploegen waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. Het was REUZ dat op voorsprong kwam dankzij Egar Dekker. Vlak voor rust werd Rutger Attema gepasseerd (doelman Rolf van Wijk was geschorst). Dennis Krohne was de doelpuntenmaker.

Na rust kwamen de gastheren goed uit de startblokken. Jelmer de Jong en nogmaals Krohne brachten de stand op 3-1. Voor REUZ het signaal om een tandje bij te schakelen. Dat gebeurde ook. Patrick Steenbergen zorgde voor de anschluss, werd vervolgens onreglementair onderuit gehaald binnen het strafschopgebied maar verzuimde om de penalty te benutten. Doelman Jaap de Vries vond hij op zijn weg na een slecht ingeschoten pingel.

Ondanks dat bleven de Vriezenaren wel aandringen. Zo was bijvoorbeeld Tim van Huffelen vlakbij de gelijkmaker. Deze kwam er niet. Ebel Kremer maakte aan alle REUZ-illusies een einde en mikte van eigen helft raak. Dus de tweede nederlaag op rij voor de REUZen. De enige winst was een mooi en gemeend compliment van Real-zijde.

Ook REUZ 2 ging ten onder. In eigen huis was FC Grootegast met 5-7 te sterk. Al met al een teleurstellende avond voor zowel REUZ 1 als 2. Het eerste is volgende week vrij, het tweede gaat op bezoek bij Futsal Marum 2.

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *