SR14: Koplopers verliezen (punten)

Een snelle terugblik op speelronde 14 leert dat alle koplopers, in de Topklasse én Hoofdklasse, punten hebben verloren. In de Topklasse F kwam zvv Urk niet verder dan 2-2 bij WMC. De concurrenten Futsal Winsum (5-2 zege op Futsal Marum) en Real Camaradas (2-5 zege bij Drs. Vijfje) komen zodoende dichterbij. Futsal Delfzijl, Futsal Cambuur en De Griffioen vormen met REUZ de middenmoot. Delfzijl versloeg LTC met 7-5, Cambuur zegevierde met dezelfde cijfers tegen Exstudiantes en De Griffioen versloeg Dragten met 4-2.

Hoogeveen, lijstaanvoerder in de Hoofdklasse H, ging in eigen huis onderuit tegen Frisia. Het maakt de Hoofdklasse H weer spannend; ONR won van De Herauten, Flamingo van Drs. Vijfje en Frisia komt door de zege ook dichterbij. In de andere Hoofdklasse ging Boerakker woensdag onderuit bij Drs. Vijfje O19 (6-3). Inter Maluku FC maakte geen fout tegen zvv Delfzijl (7-3) en komt zodoende op gelijke hoogte met Boerakker. Opvallend was verder dat Bellingwolde De Heracliden met dikke cijfers versloeg: 9-0.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *