REUZ 1 en WMC in evenwicht

Het eerste punt in 2017 is binnen. In Winschoten, waar REUZ nooit eerder een punt weg haalde, bleef het in een gelijkwaardige confrontatie bij 2-2. De gastheren kwamen op voorsprong voor rust, niet veel later volgde de gelijkmaker van Tim van Huffelen. Na rust hetzelfde beeld: WMC op voorsprong, REUZ dat via Patrick Steenbergen weer langs zij kwam.

Als gezegd: de REUZen zijn 2017 ronduit slecht begonnen. Met nederlagen tegen Marum en Real Camaradas stond de teller nog op nul en daarmee is de subtop voor de nacompetitie (Futsal Winsum en Real Camaradas) toch wel een beetje uit het zicht. Ondanks dat het uiteraard geen doelstelling is, is het wel zonde dat het eerste deel van het seizoen geen goed gevolg krijgt.

In Winschoten liet REUZ weer zien dat het wel degelijk een ploeg is om rekening mee te houden. De ploeg van nieuwbakken coach Theo van der Molen staat achtste maar op koploper zvv Urk en hekkensluiter Exstudiantes na lijken de ploegen enorm aan elkaar gewaagd.

Dat beeld kwam ook tussen WMC en REUZ uit. Een vrije trap van van Huffelen en een schuiver in de korte hoek van Steenbergen waren de REUZ-treffers. Komende vrijdag staat er andermaal een uitwedstrijd op het programma. Futsal Dragten is de gastheer.

Waar REUZ 1 weer uit het dal lijkt te zijn geklommen heeft REUZ 2 het lastig in de Hoofdklasse I. Waar de start hoopgevend was komt de degradatiestreep nu steeds dichterbij. Afgelopen vrijdag bleek Drs. Vijfje O19 met 1-8 te sterk. Vrijdag is REUZ 2 vrij, een week later wacht hoogvlieger Inter Maluku FC.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *