SR 16: Belangrijke zeges LTC, Dragten en Vijfje

De spanning onderin de Topklasse F blijft. Maar vier punten verschillen de nummers zeven tot en met twaalf van elkaar, waarbij iedereen van elkaar kan winnen. Maandag deed Futsal Marum bijvoorbeeld uitstekende zaken door De Griffioen met 2-1 te verslaan. Daar bovenop kwamen nog drie punten tegen Futsal Delfzijl. Deze werd omgezet in een reglementaire 3-0 zege en drie punten voor Delfzijl voor het opstellen van een onreglementaire speler. Vrijdag ging Marum echter onderuit. Mede-laagvlieger Drs. Vijfje won knap met 2-5.

Ook LTC weet weer wat winnen is. De Assenaren versloegen knap de nummer drie Real Camaradas met 6-4. Futsal Dragten boekte eveneens drie belangrijk punten door ook een hoogvlieger te verslaan. REUZ werd met 7-2 huiswaarts gestuurd. Alleen WMC wist niet te winnen. De blauwhemden verloren in eigen huis met 2-4 van De Griffioen. Bovenin maakten de nummers één en twee geen fouten. Urk zegevierde in eigen huis met 6-3 van Futsal Delfzijl, Winsum versloeg Cambuur nipt met 5-4.

De topper in de Hoofdklasse H tussen Futsal Frisia en Waterpoort Boys eindigde onbeslist. Doelpuntrijk was het wel, het werd 6-6. Verder liet DOSKO geen spaan heel van Emmeloord 2. De polderbewoners werd met liefst 9-0 verslagen. In de Hoofdklasse I was hekkensluiter Drachtster Boys dichtbij het eerste punten. Onder leiding van de nieuwe trainer/coach Dennis van der Velde werd met 5-7 verloren van Bellingwolde. De Heracliden boekte een belangrijke 4-2 zege op FC Grootegast.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *