REUZ 1 verliest in 10 minuten van Dragten

Een subliem Futsal Dragten of een overrompelend effect van de Friezen. Die bewoordingen zou ik nou niet bepaald kiezen wanneer ik Futsal Dragten versus REUZ heb gezien. Na tien minuten was het duel in De Drait al wel gespeeld. Een lucky openingsgoal en een foutenfestival bij REUZ wat Futsal Dragten prima uit counterde zorgde al heel snel voor een 4-0 stand.

Andermaal dus geen punten in Drachten, want ook de 5-0 volgde snel. Na rust kon REUZ nog twee keer scoren via Patrick Steenbergen, maar na nuttige kaarten van Egar Dekker en Roel Grootjans deed Dragten dat ook nog twee keer. Eindstand 7-2. Een zure nederlaag waar de Vriezenaren zelf volledig verantwoordelijk voor zijn. Komende vrijdag wacht een mooi avondje El Campo. Drs. Vijfje komt om 21:00 uur op bezoek, REUZ 2 speelt aansluitend een tussenronde in de beker voor een plek in de kwartfinale (althans dat is te hopen ;)).

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *