Waar is het REUZ-gevoel gebleven?

Magie, geloof, vertrouwen…op zoek naar het REUZ-gevoel. Het moge duidelijk zijn: REUZ heeft dat momenteel even niet. Ook op bezoek bij Futsal Delfzijl ging het faliekant mis en keerde REUZ huiswaarts met een 9-4 nederlaag. De grote vraag: hoe gaat REUZ er voor zorgen dat er een zege komt in 2017.

Apathisch, lamlendigheid, afwachtend, slap, inspiratieloos en futloos. En als je dus te laat bent moet je er voor zorgen dat je op tijd vertrekt. Onze #14 heeft ook in dit geval altijd gelijk. Met de belangrijk thuisduels tegen hekkensluiter Exstudiantes en LTC (beker) voor de boeg is het zaak om de shine weer te pakken en te doen waar REUZ goed in is. Voor de goede orde (ook tegenstanders mogen best meelezen) som ik deze nog even op.

Een betrouwbare (één van de beteren in de Topklasse F) goalie in de persoon van Rolf van Wijk én uitstekend captain. Roel Grootjans met de kwaliteit om rust en controle te brengen. Rob Liewes met een fabelachtige linkerpoot en met shine. Egar Dekker onverstoorbaar verdedigend mét voetbalgogme. Tim van Huffelen als maarschalk sturend en leidend als meerwaarde van de Vriezenaren, Routinier Rien Jansen die, als hij er is, geslepen, slim en in de passing sterk is. Patrick Berends die verdedigend sterk (snel en goede passing) en aanvallend verrassend (goed schot) is en die zich goed wapent tegen de gerichte aanslagen om zijn enkels. Roy de Bruin met zijn balvaardigheid als een malle én doelgerichtheid. Patrick Steenbergen scorend én omschakelend. Af en toe Bart Lammers als gezette vedette met een tomeloze inzet gecombineerd met positiviteit en kwaliteit en tot slot Mike Baalmans als initiator, motivator en animator van zvv REUZ 1.

Kortom alle redenen dus om vrijdag aanwezig te zijn in El Campo. De REUZen hebben wat goed te maken, Exstudiantes komt om 21:00 uur op bezoek. REUZ 2 verloor eveneens en heeft, net als REUZ 1, de smaak ook nog niet te pakken. In eigen huis werd drie belangrijke punten meegegeven aan Bellingwolde dat met 5-7 won.

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *