Beker: Urk, Real, REUZ en Marum naar HF

De echte stunts in de kwartfinale van de noordelijke KNVB beker zijn uitgebleven. Op basis van de ranglijst hebben zich de logische ploegen zich geplaatst voor de laatste vier. Zo versloeg zvv Urk, koploper in de Topklasse F, hekkensluiter Exstudiantes met 6-9. De Urkers hadden het lastig en zagen de Groningers nog terug komen tot 5-5. Real Camaradas had weinig moeite met Hoofdklasser REUZ 2. Het werd 6-1.

De clash tussen REUZ en LTC werd beslist met penalty’s. LTC was de betere ploeg maar kon het niet beslissen. De Vriezenaren namen de strafschoppen beter na een 4-4 eindstand. Hoogeveen tegen Futsal Marum eindigde ook in een gelijkspel. Bijna kwam de Hoofdklasser tot een stunt maar de Marummers namen de strafschoppen beter. Captain Marc Boonstra scoorde de winnende.

Inmiddels is de loting ook geweest voor de halve finale. Op 31 maart treft Real Camaradas in eigen huis REUZ, zvv Urk speelt tegen Futsal Marum. Waar dat laatste duel wordt gespeeld is nog niet bekend. De kwartfinale in de B-categorie is ook bekend. DWS Oosterpoort 4 treft De Pelikanen, Achilles 1984 neemt het op tegen Gieten, Futsal Dragten 4 speelt tegen TOSS en zvv Urk 3 is gastheer van Dalen. De duels staan vanaf 17 maart op het programma.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *