SR20: Belangrijke zeges Griffioen, WMC en 5je

De winnaars van speelronde 20 zijn zonder twijfel De Griffioen, Drs. Vijfje en WMC. Alle drie de Topklassers boekte een belangrijke zege, wat weer wat lucht geeft in de ranglijst. Zo lijkt De Griffioen definitief afstand te nemen van de grote middenmoot na een zege op Futsal Cambuur. De Friezen werden met 4-7 verslagen. Ook Drs. Vijfje lijkt die kant op te gaan. De ploeg van Sees Bergman heeft nog twee duels in te halen en heeft 23 punten. WMC heeft dat gaatje nog niet, maar de ploeg uit Winschoten zegevierde wel op bezoek bij Futsal Dragten (4-7). Daarmee stijgt WMC naar plaats acht.

De topper in de Hoofdklasse H tussen Flamingo en Futsal Frisia eindigde onbeslist. In Leeuwarden bleef het bij 5-5. ONR profiteerde van het puntverlies door zelf met 5-2 te winnen van Blauw Wit ’34. De Drenten zijn zo weer koploper. Waterpoort Boys boekte een monsterscore. In eigen huis werd Emmeloord 2 met liefst 21-4 verslagen. Robin Huisman de Jong was met acht goals de topschutter aan de kant van de ploeg uit Sneek. In de Hoofdklasse I moet het raar lopen wil Boerakker de titel nog mislopen. Zelf won Boerakker met 2-5 van Bedum 2. Concurrenten Inter Maluku FC (3-4 versus Futsal Marum 2) en Drs. Vijfje O19 (1-5 versus Roden) verloren. Boerakker heeft nu tien punten voorsprong op de nummer twee.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *