REUZ 2 wint weer eens!

Het was even geleden, maar afgelopen vrijdag mocht REUZ 2 weer eens drie punten bijschrijven. Dat was ook wel noodzakelijk aangezien de concurrentie de laatste weken ook punten binnen harkt. SV Bedum 2 was de ongelukkige tegenstander die met een nederlaag huiswaarts moest keren: het werd in El Campo 5-2.

De terugkeer van Jelle Wichers in de zaal doet REUZ 2 goed. Ook broer lief Sietse is op de weg terug en daarmee kan REUZ 2 de komende weken op volle oorlogssterkte aantreden. Afgelopen vrijdag bleek Roy de Bruin een waardige vervanger voor Wichers jr. De Bruin scoorde één keer, net als aanspeelpunt David Koops die van dichtbij kon scoren. Leander Meijering nam drie goals voor zijn rekening. De scherpschutter was erg op dreef met zijn befaamde linkerbeen, al had de tegenstander niet echt door had ik het idee.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *