Terechte nederlaag REUZ 1 tegen LTC

Een overwinning, een gelijkspel (wel met uiteindelijk winst na strafschoppen) en een nederlaag. Dat is het resultaat van drie keer de Drentse Derby. Gisteravond in Estadia Peelo moest REUZ het afleggen tegen de Assenaren. Volkomen terecht was de nederlaag tegen LTC. De Assenaren waren op alle fronten beter dan de ploeg van Mike Baalmans.

Waren er dan verzachtende omstandigheden. Een beetje. De REUZen waren allerminst fit. Tim van Huffelen, Rob Liewes en Patrick Steenbergen, allen goed voor 90 minuten een dag eerder tegen Heiligerlee op het veld, waren verre van fit. Alle drie keken toe in het tweede bedrijf. Het betekende een tweede helft met zes man en dat werkt in ieder geval niet mee tegen een fit en getergd LTC.

Dus was de nederlaag een logische. LTC maakte er overigens vier, REUZ scoorde niet. De nacompetitie zal zodoende onhaalbaar zijn. Althans, uiteraard kan er komende vrijdag natuurlijk zeker worden gestunt op Urk. Maar gezien de ranglijst is die kans klein. Wedstrijden beginnen wel altijd op 0-0 dus ook op Urk zal REUZ zich willen revancheren.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *