Zes-punten-week REUZ 2!

Liefst zes punten pakte REUZ 2 deze week en daarmee is een hele grote stap gezet in de strijd voor lijfsbehoud. Woensdag was hekkensluiter Drachtster Boys aan de beurt. Met 2-9 zege keerde REUZ 2 huiswaarts met onder andere drie treffers van verdediger Jelle Wichers.

Vrijdag stond er een ploeg van een ander kaliber op de agenda: hoogvlieger Inter Maluku FC. En juist daar speelde REUZ 2 één van haar betere duels dit seizoen. Maluku, op voorhand één van de titelkandidaten, konden het niet bolwerken tegen een goed georganiseerd REUZ 2, dat uiteindelijk met 3-6 zegevierde.

Zodoende staan er 29 punten op de teller. Dat zijn vijf meer dan Bellingwolde, De Heracliden en zvv Delfzijl. Met nog twee duels te gaan zou dat dus voldoende moeten zijn voor nog een jaar Hoofdklasse. Een knap resultaat!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *