REUZ 1 sluit Topklasse F winnend af

Een 11-3 zege lijkt op papier een uitstekende overwinning. Dat is het uiteraard ook absoluut maar de manier waarop is uiterst teleurstellend. In de laatste wedstrijd in een succesvol seizoen was het mooi geweest, ook met het oog op de bekerfinale, om dit knallend af te sluiten. De tegenstander dacht er anders over en de enige winst die zij hadden was dat ze geen drie minpunten kregen. Zo lijkt ook Futsal Cambuur veilig.

Vijf spelers liefst telden de Friezen. Daarbij zeker één klasse speler maar dat bleek ook gelijk de zwakte. Met nog zeventien minuten op de klok kon hij met twee keer geel (is rood) naar de tribune. En zeventien minuten tegen drie man is voor het publiek weinig aan. Het werd uiteindelijk 11-3 (iedereen heeft gescoord op doelman Rolf van Wijk na) en daarmee is alles gezegd. Op één ding na: inval TC Stelling heeft gewoon een 100% score!

Wat overblijft is wederom een succesvol seizoen. De REUZen eindigen als vierde op vijfde en dat is goed voor nog een jaar Topklasse F. Volgende week wacht in de eigen El Campo het toetje van het seizoen: de bekerfinale tegen favoriet zvv Urk. Dat moet je absoluut meemaken!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *