SR27: LTC wint kraker in de kelder

Futsal Cambuur (31 punten), Futsal Delfzijl (29 punten), LTC (29 punten), zvv WMC (28 punten), Futsal Marum (28 punten) en De Griffioen (26 punten). Met nog één speelronde te gaan is het loeispannend onderin de Topklasse F. Van deze zes ploegen degradeert er nog één rechtstreeks (Futsal Cambuur kan enkel nog nacompetitie spelen) en moet er één nacompetitie spelen. De regels: op doelsaldo kan men niet degraderen dus dan zou een beslissingsduel volgen. Nacompetitie kan wel op doelsaldo.

De kraker in de kelder ging vrijdag tussen LTC en WMC. Bij winst was WMC veilig geweest maar de Assenaren, waar doelman Marcel Boorsma na een hele lange blessure zijn rentree weer maakte, wonnen overtuigend met 10-4. Het andere Topklasse duel ging tussen Real Camaradas en Exstudiantes. De Zuidhorners konden prima aan het doelsaldo werken en wonnen met liefst 14-0. Met name Jelmer de Jong werkte aan zijn doelgemiddelde. Hij scoorde zes maal en stijgt daarmee van de vijfde naar de tweede plaats in het topscorersklassement. De Camaradas spits heeft er nu 31 in liggen. Hij wordt op de voet gevolgd door Urker Jelbert Loosman met 30 goals.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *