REUZ 2 sluit Hoofdklasse winnend af

Een succesvol debuutjaar. Dat is toch wel de conclusie over REUZ 2 kijkend naar de prestaties afgelopen seizoen in de Hoofdklasse I. Als de brandweer ging de jonge Roel-En-Ubel-Zaalvoetbal-formatie van start, met als hoogtepunt de topper om de koppositie tegen Inter Maluku FC. Vlak voor de winter kwam de klad er een beetje in, mede door blessures, en ineens kwam degradatie steeds dichterbij. Een superieure eindspurt volgde en met een uiteindelijke vierde plaats kunnen de REUZen niets anders dan tevreden zijn.

Afgelopen vrijdag werd dat nog eens bevestigd door concurrent Roden met 7-2 te verslaan. Een Roden dat er weinig zin in leek te hebben en daarmee was REUZ 2 eigenlijk nog te lief, want dubbele cijfers was ook zeker mogelijk geweest. Met twee treffers voor Leander Meijering komt zijn seizoenstotaal op 37. Daarmee is hij de topschutter van REUZ 2. Komend seizoen dus weer gewoon Hoofdklasse. Zonder Ruben Doornbos. Hij hangt zijn zaalvoetbalschoenen aan de wilgen. De scouting loopt, dus ongetwijfeld zal er een geschikte vervanger worden gehaald.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *