SR29: Drs. Vijfje pakte vervangende periode

Drs. Vijfje heeft beslag gelegd op de vervangende 1e periode. De studentenploeg van Sees Berman versloeg kampioen zvv Urk, dat was gekomen met het tweede team, met 4-1. Daarmee passeren de Stad Groningers Real Camaradas op de ranglijst als nummer drie en dat betekend dus play-offs. Vrijdag gaan deze voor Drs. Vijfje los. Tegenstander in een tweeluik is FC Kondo Bundjang, een herkanser uit de 1e Divisie.

Zowel de Hoofdklasse H als I krijgen dezelfde ontknoping als het gaat om de tweede degradatieplaats en nacompetitieplaats. In beide competities zijn er liefst drie ploegen die in een reeks gaan uitmaken wie alsnog degradeert, wie nacompetitie moet spelen en wie rechtstreeks veilig is. In H verloor Blauw Wit ’34 met 5-3 van De Herauten, waardoor zij samen met Drs. Vijfje en LVV Friesland op 21 punten zijn geëindigd. In I was al bekend dat Bellingwolde, De Heracliden en zvv Delfzijl dat moeten doen. Komende vrijdag beginnen Bellingwolde en De Heracliden aan de reeks met hun eerste duel.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *