Egar Dekker en Rob Liewes stoppen bij REUZ 1

Egar Dekker en Rob Liewes hebben besloten komend seizoen te stoppen als REUZ 1-spelers. Beide linkspoten blijven wel actief als lid en in nood kan er nog een beroep worden gedaan op de linkspoten. Van de twee heeft de 23-jarige Liewes de meeste REUZ 1-duels gespeeld. Hij heeft zeven seizoenen in het vlaggenschip gespeeld. Daarin wist hij 34 keer raak te schieten. Als hoogtepunten maakte de rossige allrounder twee promoties mee en wist hij twee keer de noordelijke KNVB beker te winnen.

Dekker, eveneens 23-jaar, heeft vier volledige seizoenen achter zijn naam. De sfeermaker speelde 61 competitieduels en scoorde hierin 14 keer. De verdediger won in de vier seizoenen één keer de noordelijke KNVB beker, al zag hij de finale aan zich voorbij gaan door een blessure. Namens het vlaggenschip bedanken wij Rob en Egar voor hun succesvolle en gezellige seizoenen!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *