Nacompetitie: ONR is Topklasser

De noordelijke zaalvoetbalcompetities zitten er grotendeels op. Tijd voor de nacompetitie. ZaalvoetbalNoord maakt een overzicht van de ploegen die in actie gaan komen om alsnog promotie af te dwingen of de strijd aan te gaan om lijfsbehoud te bewerkstelligen.

ONR keert na vier seizoenen terug in de Topklasse F. De ploeg uit Roden had, net als tegen Futsal Marum, penalty’s nodig om Hoogeveen te verslaan. Het was een boeiende confrontatie, waarbij er ook na verlenging nog geen winnaar aan was te wijzen in de Asser Marsdijkhal (neutraal terrein). De oranjehemden namen ze dus beter en dus speelt de ploeg van Harm Gritter weer een niveau hoger.

LVV Friesland lijkt te gaan degraderen uit de Hoofdklasse. Als herkanser ging de ploeg uit Leeuwarden hard onderuit in eigen huis tegen Futsal Winsum 2: 3-15. Daarmee lijken de Groningers zich volgend seizoen op te mogen maken voor de Hoofdklasse. Voor Beilen en Futsal Buitenpost spant dat er beide nog om. Het eerste duel tussen beide 1e-klassers bleef bij 4-4. De return is woensdag in Buitenpost.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *