Overzicht seizoen 2017/18

Nu het seizoen 2016/17, inclusief nacompetitie, bijna ten einde is, is het tijd om vooruit te kijken richting het komende seizoen (2017/18). Welke ploegen komen hierbij uit in de Topklasse F, welke in de Hoofdklassen en wie zijn 1e klasser. ZaalvoetbalNoord geeft een overzicht. De grote vraag in onderstaand schema is binnen de Topklasse F met hoeveel ploegen de KNVB deze laat indelen. Op dit moment zijn er dertien op papier (afgelopen seizoen waren het 14). Binnen de Hoofdklasse is het de vraag of Futsal Marum, SV Bedum en Inter Maluku FC allemaal met twee ploegen de Hoofdklasse in gaan. En in de 1e klasse is het altijd de vraag welke ploegen door gaan in de huidige vorm in dezelfde klasse.

Topklasse F: Futsal Emmeloord (degradant 1e Divisie), Futsal Winsum, Real Camaradas, Drs. Vijfje, zvv REUZ, Futsal Dragten, Futsal Cambuur, Futsal Delfzijl, Futsal LTC, zvv WMC, sc Flamingo (kampioen Hoofdklasse H), Boerakker (kampioen Hoofdklasse I) & ONR (winnaar nacompetitie).
Totaal 13 ploegen.

Hoofdklassen: Futsal Marum, Exstudiantes, SV Bedum, De Griffioen (allen degradanten Topklasse F), Hoogeveen, Futsal Frisia, De Herauten, DOSKO, Waterpoort Boys, zvv Urk 2, Drs. Vijfje 2, SV Bedum 2, Inter Maluku FC, Drs Vijfje O19, zvv REUZ 2, Roden, FC Grootegast, Futsal Marum 2, De Heracliden, Inter Maluku FC 2 (kampioen 1A), Old Forward (kampioen 1B), Futsal Dragten 2 (was 3)(kampioen 1e klasse C), Futsal Winsum 2 (winnaar nacompetitie), Beilen (winnaar nacompetitie).
Totaal 24 ploegen.

1e klassen: Futsal Emmeloord 2, Blauw Wit ’34, LVV Friesland (degradanten Hoofdklasse H), Bellingwolde, Drachtster Boys, zvv Delfzijl (degradanten Hoofdklasse I), Futsal Buitenpost, ACV, Sporting Emmen, DWS Oosterpoort, zvv WMC 2, Madjoe, Westerlee, FC TUNAS, ONR 2, SJS, Oranje Nassau, Futsal Dragten 3 (was 2), Futsal Frisia 2, Balk, sc Genemuiden, Leekster Eagles A1, zvv Grijpskerk, LVV Friesland 2, Golden Oldies, SV Bedum 3, SVMH, Omlandia, Potetos, Real Camaradas 2, Exstudiantes 2, Futsal Delfzijl 2, Drs. Vijfje 3, ONT-CHZ (huidige 1e klassers), zvv WMC 4, Drs. Vijfje 5, Broekster Boys, Hoogeveen 2 (kampioenen 2e klasse).
Totaal 38 ploegen.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *