Indeling REUZ 1 & 2 bekend

De indeling van de Topklasse F was al eerder bekend. Voor het zesde seizoen achter elkaar komt ook REUZ 1 weer uit in de hoogste noordelijke zaalvoetbalklasse. Weinig verrassing is er overigens voor de equipe van Mike Baalmans. Nieuwkomers zijn Boerakker, Flamingo, Futsal Emmeloord en ONR. Alle vier de teams zijn al eerder tegenstander geweest voor de Vriezenaren.

Ook REUZ 2 weet wie haar tegenstanders zijn in 2017/18. Een mooie indeling voor het tweede REUZ-team. Zij treffen veelal Groninger tegenstanders én veel nieuwkomers. Exstudiantes, Futsal Dragten 2, Futsal Winsum 2, Leekster Eagles A1 en zvv Urk 2 zijn de nieuwkomers. Waar REUZ 2 vorig seizoen Futsal Marum 2, Drs. Vijfje O19 en SV Bedum 2 had al opponenten zijn het nu het vlaggenschip van Marum en Bedum én Drs. Vijfje 2.

FC Grootegast, Roden en Inter Maluku FC zijn de bekenden. In het bekertoernooi speelt REUZ 1 tegen ACV. REUZ 2 speelt tegen Gieten. De data en tijdstippen zijn nog niet bekend. REUZ 1 zit komende vrijdag in de koker voor de Landelijke KNVB Beker.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *