REUZ 2 eenvoudig door naar 2e bekerronde

Zonder al teveel moeite heeft REUZ 2 zich geplaatst voor de 2e ronde in de noordelijke beker. Eersteklasser Gieten, vorig seizoen nog winnaar van de beker in de B-categorie, kwam kwalitatief simpelweg te kort tegen de Vriezenaren. De Gieter Heren deden wel hun uiterste best wat nog resulteerde in een 5-5 tussenstand. Vanaf dat moment schakelde REUZ een tandje bij en liep het uiteindelijk uit naar een verdiende 9-5 overwinning.

REUZ 2 miste overigens de nodige spelers. De gehele achterhoede was om wisselende redenen afwezig. De doelpunten werden gemaakt door Sietse Wichers en Patrick Steenbergen (beide 3x), Leander Meijering (2x) en Melvin Nuwolt. Het wachten is op de loting voor de 2e ronde.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *