1e ronde beker: Emmeloord uitgeschakeld

Het seizoen 2017/18 is weer los. Ronde één van de noordelijke KNVB beker is gespeeld, met hier en daar enkele verrassingen. De grootste kwam uit Genemuiden, waar de plaatselijke 1e klasser Topklasser Futsal Emmeloord, met nieuwbakken coach Erik Donker, met 4-0 uitschakelde. Ook het bekeravontuur van Futsal Cambuur duurde maar een ronde. Hoofdklasser Waterpoort Boys was met 4-3 te sterk.

Ook Topklasser WMC is uitgeschakeld. Drs. Vijfje 2 won met 6-2 van de ploeg uit Winschoters. Een niveau lager werd Hoofdklasser ACV uitgeschakeld door 1e klasser Oranje Nassau 2 (6-2). Futsal Frisia liet de hoogste score noteren door met 3-11 van Exstudiantes 3 te winnen.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *